COUNTRY BE
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”
Automotive
Industry
Medical

Instrumenten

Klittenband is een veel gebruikt product in de medische branche. Het wordt gebruikt om kabels van apparatuur veilig vast te zetten, voor bloeddrukpompjes, om ziekenhuiskleding vast te sluiten, maar ook om kabeltjes op de huid te bevestigen.

Klittenband voor de medische branche

Klittenband is zeer geschikt voor gebruik in de medische branche. Klittenband is gemaakt van dun en sterk materiaal. Het is goedkoop in aanschaf en makkelijk in gebruik. Daarnaast is het een divers product, er zijn veel soorten klittenband verkrijgbaar in diverse breedtes, vormen en kleuren.

Alfatex staat voor kwaliteit, maatwerk en advies

Al meer dan 35 jaar produceert Alfatex klittenband. Wij bieden onze klanten een assortiment van meer dan 40.000 producten waarvan veel uit voorraad leverbaar. Naast de standaard klittenband zoals haak en lus en paddenstoel en velours bieden wij ook een ruim assortiment aan andere soorten klittenband, zoals elastisch, antibacterieel, op maat gemaakte straps, etc. Klik hier voor ons complete producten aanbod of kijk in het overzicht hieronder van soorten klittenband die veel gebruikt worden voor instrumenten in de medische branche. Mocht u liever een advies op maat willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.


Medische instrumenten

De volgende soorten klittenband zijn geschikt voor gebruik voor medische instrumenten:

Klittenband haak en lus | Alfatex Klittenband   Klittenband paddenstoel en velours | Alfatex klittenband   Elastisch klittenband | Alfatex Klittenband
Haak en lus   Paddenstoel en velours Elastisch
Klittenband omzoomd | Alfatex Klittenband   Antibacterieel klittenband | Alfatex Klittenband   2 in 1 klittenband | Alfatex Klittenband
Omzoomd   Antibacterieel   2 in 1
Klittenband straps | Alfatex Klittenband   Gripper | Alfatex Klettband  
Straps   Gripper    

NEEM CONTACT OP
+32 (0)9 386 12 18

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

VRAAG OM
ADVIES

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

NIEUWS