COUNTRY BE
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”
Automotive
Industry
Medical

Presentatie en display

Klittenband is een veel gebruikt product bij presentatie-middelen en displays. Het wordt veel gebruikt in winkels om signmaterialen zoals productdisplays, folderhouders of kaarthouders te bevestigen of op te hangen.

Voordelen van klittenband

Het gebruik van klittenband kent veel voordelen. Haak en lus heeft een geweven kwaliteit met grote horizontale trekkracht voor intensief gebruik. Het opent en sluit moeiteloos tot wel 10.000 keer. Klittenband is gemaakt van licht materiaal. Het is makkelijk te bevestigen en kost weinig. Een veel gebruikt soort zelfklevend klittenband is zelfklevend klittenband met acrylaatlijm (ATA). Dit type zelfklevend klittenband is bestendig tegen UV en bestand tegen weekmakers. Kortom een makkelijke en duurzame oplossing.

Het klittenband van Alfatex

Alfatex produceert al meer dan 35 jaar klittenband. Onze assortiment van klittenband is groot. Naast standaard haak en lus bieden wij zelfklevend klittenband, rondjes, straps, in vele kleuren en maten. Klik hier voor een overzicht van klittenband van Alfatex of kijk in het overzicht hieronder van soorten klittenband die veel gebruikt worden bij presentatie en display materialen. Wilt u een vrijblijvende offerte of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.


Presentatie en display

De volgende soorten klittenband zijn geschikt voor gebruik voor presentatie en display materialen:

Haak en Lus | Alfatex Klittenband   Rondjes | Alfatex Klittenband   Zelfklevend klittenband | Alfatex Klittenband
Haak en Lus   Rondjes   Zelfklevend Klittenband

NEEM CONTACT OP
+32 (0)9 386 12 18

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

VRAAG OM
ADVIES

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

NIEUWS