COUNTRY BE
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”

Over Alfatex

Het Europa van Alfatex

Het verzorgingsgebied van Alfatex is uitgestrekt. We leveren aan relaties in heel Europa vanuit onze lokale vestigingen in zeven landen. Ons hoofdkantoor staat in België, met ruim 20.000 m² ruimte voor de Research and Development, productie en het voorraadbeheer van ons assortiment.

Via de Poolse vestiging ontsloot Alfatex in 2005 een omvangrijke markt in Centraal- en Oost-Europa. In dit zelfde jaar werd ook een vestiging opgericht in Engeland welke verantwoordelijk is voor de United Kingdom. Ook een groeimarkt als Turkije, met zijn enorme autoindustrie, heeft onze aandacht. We zijn marktleider in de Benelux en hebben alles onder één dak, dat biedt een stabiele basis om nieuwe relaties full service te bedienen.

De kern van Alfatex is flexibiliteit en veelzijdigheid

Alfatex levert in meer dan 60 marktsegmenten en 40.000 producten. Ons Research & Development Center ontwikkelt maatwerk aan klanten in bijvoorbeeld.

Daarbij is adviseren een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Niet alleen advies over het juiste type klittenband, maar ook over de hechtwaarde, ideale lijm, stans of bedrukking.


NEEM CONTACT OP
+32 (0)9 386 12 18

Neem onderstaande code correct over:

* Verplichte velden

NIEUWS