COUNTRY BE
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”

Klittenband Back to Back

Klittenband back to back is klittenband met de ruggen tegen elkaar gekleefd. Dit wordt ook wel dubbelzijdige klittenband genoemd. Het is de ideale oplossing om kabels veilig vast te maken. Het is gemakkelijk te installeren, het is hersluitbaar en doordat het klittenband van geweven polyamide is gemaakt, beschadigen de kabels niet.

Dubbelzijdig klittenband wordt veel gebruikt in de elektronica om kabels bijeen te binden, te ordenen of vast te zetten. Bijvoorbeeld bij glasvezelkabels of in server ruimtes. Ook in de auto industrie wordt het veel gebruikt.

Klittenband Back to Back

De voordelen van back to back klittenband

  • Gemakkelijke installatie
  • Hersluitbaar
  • Geen beschadiging van kabels
  • Duurzaam
  • Verstelbare lengte
  • Op maat gemaakt
Klittenband van Alfatex - Paddenstoel en Velours

Koop back to back online

Koop uw back to back klittenband simpel en snel online in onze webshop. Wij zijn klittenband producent en bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Of neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Product op maat

Ons standaard Back to Back klittenband – verkrijgbaar in onze webshop - is gemaakt van haak en lus met A-lijm.  Wilt u dubbelzijdig klittenband met meer flexibiliteit? Dit kan door gebruik van andere lijm (HF-lijm) of gebruik van andere materialen (paddenstoel en velours of gripper en velours) Of wilt u u back to back met een ring? Alfatex adviseert u graag! Neem gerust contact met ons op.

Back to Back klittenband van Alfatex - Gripper


NIEUWS