COUNTRY BE
“IMAGINE A PERFECT SOLUTION”

Veloursband van Alfatex

Op zoek naar veloursband? Alfatex levert veloursband van perfecte kwaliteit! U kunt kiezen uit veel soorten, maten en kleuren en uw bestelling wordt veilig en snel bij u bezorgd.  Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het veloursband van Alfatex is gemaakt van 100% gebreid polyamide zonder weefkanten. Het veloursband heeft in combinatie met het paddenstoelband een grote verticale trekkracht voor weerstand en sterkte; circa 100 keer te openen en te sluiten. Dit soort klittenband is uitermate geschikt voor de medische branche (bandages, orthopedische schoenen, prothesen en orthesen) en de woninginrichting (gordijnen).

Veloursband wordt vaak gebruikt in combinatie met paddenstoelband, maar het is ook mogelijk een combinatie te maken met haakband of met gripper.

 Klittenband van Alfatex - Paddenstoel en Velours

Groot assortiment soorten kleuren en maten Veloursband

U kunt kiezen uit een groot assortiment! Alfatex levert veloursband in de soorten standard, economy, light, brushed, flame retardant, magnetisable, iron-on and back-to-back. Het veloursband is te bestellen in elke maatvoering met een breedte van 12 to 2050 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit wel 9 kleuren.

 

Zelfklevend veloursband

 

Het veloursband is ook verkrijgbaar in zelfklevend band. Bij het verlijmen van klittenband is de lijmsoort van grote invloed op het totale product. Daarom heeft Alfatex met zorg een assortiment van maar liefst 25 lijmen geselecteerd, geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Op de website staan enkele voorbeelden van de meest gebruikte lijmen. Klik op een lijmgroep voor meer informatie of neem contact op voor een persoonlijk advies.

Getest en gecertificeerd

 

Ons veloursband is getest op het gebruik van schadelijke stoffen en gecertificeerd volgens Öko-tex Standaard 100 Class II (certificaat nr. 60615402). Tevens voldoet al het paddenstoel en velours aan o.a. de DIN3415 en levert Alfatex conform de REACH-richtlijnen (EG) 1907/ 2006.Advies op maat

Wilt u een advies op maat. Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.NIEUWS